Projectontwikkeling Bouw Renovatie en onderhoud

Bouw

Van Zanten Bouw Vlaardingen is een veelzijdig bouwbedrijf dat in verschillende richtingen gespecialiseerd is. Niet alleen zijn wij actief in de nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, maar daarnaast beschikken wij over een brede ervaring in onderhoud en renovatiewerkzaamheden van woningen en bedrijven. Tenslotte wordt van Zanten Bouw ingeschakeld bij kwalitatief hoogstaande restauraties van historische panden. Door een goed gestructureerde organisatie zorgen wij voor een goed en overzichtelijk verloop van de bouw worden budgetten zorgvuldig bewaakt.

Timmerfabriek - Van Zanten beschikt over een modern geoutilleerde machinale timmerfabriek waar in eigen huis bijzondere timmerwerken voor onze bouwprojecten kunnen worden gemaakt. Bij veel gebouwen zijn er speciale kozijnen en afwijkende houten constructies ontworpen. In onze eigen werkplaats / timmerfabriek worden deze bijzondere constructies met veel kennis, ervaring en specialistische apparatuur onder ideale omstandigheden vervaardigd. Hierdoor komt het hoog- waardige karakter van de architectuur volledig tot z’n recht in het de uitstraling van het gebouw.

Erkend leerbedrijf - Onze 134 jaar ervaring en de sterke structuur van de organisatie hebben tot gevolg gehad dat Van Zanten al jaren een erkend leerbedrijf is. In samenwerking met Bouwradius leiden wij jaarlijks tenminste 4 timmerlieden op. Samen met onze leermeesters zijn zij actief op onze leerling- bouwplaatsen. Inmiddels beschikken wij over zeven leermeesters die jaarlijks de nascholingscursus volgen om volledig 'up-to-date' te blijven. Daarmee wordt de voortgang van de opleiding gegarandeerd, wat ten goede komt aan de continuïteit van het bedrijf en de instroom van vaklieden in de bouwbranche. In 1997 is aan Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Zanten B.V. de Rijnmond-Bouw Opleidingsprijs toegekend, vanwege een hoogwaardige bijdrage aan de (vak)opleiding van vele jongeren. 

De Sterrekijker te Dordrecht
De Sterrekijker te Dordrecht
Lees meer »
Doggersbank Hoogvliet
Doggersbank Hoogvliet
Lees meer »
Nieuwbouw Brede School Rembrandtkwartier Rijswijk
Nieuwbouw Brede School Rembrandtkwartier Rijswijk
Lees meer »