Projectontwikkeling Bouw Renovatie en onderhoud

Start verkoop 53 appartementen De Eilanden

09 maart 2016

Er worden in totaal 53 appartementen gerealiseerd, 8 appartementen zijn inclusief een garage. De appartementen op de begane grond hebben een garage grenzend aan de woning. De woningen op de 4e en 12e verdieping hebben een garage op de begane grond. De appartementen zijn in verschillende woningtypen onderverdeeld.

Alle appartementen hebben de beschikking over een balkon en/of terras. Het appartementengebouw heeft de beschikking over een eigen afgesloten parkeerterrein. De appartementen op de begane grond hebben een eigen toegang. De andere appartementen zijn via het centrale trappenhuis te bereiken. 

Alle appartementen beschikken over een grote woonkamer, grote slaapkamer, een badkamer en een bergruimte in de woning. Met uitzondering van het woningtype D beschikken de appartementen over een 2de slaapkamer. De appartementen op de verdiepingen hebben een extra berging op de begane grond of op de 1e verdieping.

Vanaf zaterdag 12 maart 2016 kunt u zich inschrijven voor de appartementen, u kunt hiervoor naar de Woonbeurs Vlaardingen van 10:00 tot 16:00 uur in de Grote Kerk in Vlaardingen. Wilt u meer informatie neem dan contact op met Makelaardij Thuis.                

Klik hier voor panorama view (QR-scan met besturingsprogramma Chrome) of gebruik de volgende links

Voorgevel: http://pano.autodesk.com/pano.html?url=jpgs/cbc23273-2e66-47c0-976e-125d6a2e7236 Achtergevel: http://pano.autodesk.com/pano.html?url=jpgs/1a68f0c3-a2ae-4ec3-be73-799ad40317e9

Brede School Stationskwartier te Rijswijk opgeleverd!

07 maart 2016

Project Stationskwartier te Rijswijk is in februari 2016 opgeleverd. Zie onderstaand foto voor het resultaat en klik hier voor meer foto's.

Voortgang Herbestemming Bernadetteschool

01 oktober 2015

Na het voltooien van de sloop van de achterzijde van de oude school zijn de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de 22 zorgappartementen gestart. Inmiddels is de dakvloer gelegd, de gevelkozijnen zijn geplaatst en de metselwerkzaamheden zijn in volle gang.

Door het gebruik van de kleuren van de kozijnen en de stenen alsmede het verband waarin de stenen worden verwerkt wordt de authentieke uitstraling van het gebouw behouden, tevens wordt hierdoor de voorgevel, welke is behouden, in het geheel opgenomen.

Meer nieuws »
De Eilanden
De Eilanden
Lees meer »
Nieuwbouw Centraal Bureau en audiologisch centrum voor Stichting Koninklijke Auris Groep
Nieuwbouw Centraal Bureau en audiologisch centrum voor Stichting Koninklijke Auris Groep
Lees meer »
Herbestemmen Bernadette School te Naaldwijk
Herbestemmen Bernadette School te Naaldwijk
Lees meer »