Projectontwikkeling Bouw Renovatie en onderhoud

'Herbestemming Bernadetteschool' opgeleverd

30 augustus 2016

Het project 'Herbestemming Bernadetteschool' is in augustus 2016 opgeleverd. Na het voltooien van de sloopwerkzaamheden aan de oude school, waarbij de monumentale voorgevel en het monumentale trappenhuis zijn behouden, is er een particulier zorgcomplex met 21 zorgappartementen teruggebouwd.

Naast de 21 appartementen bestaat het complex uit een gemeenschappelijke keuken, woonkamer, eetkamer, een bibliotheek en een kapsalon. Voor het persooneel zijn er kantoorruimtes en een persooneelsruimte gerealiseerd.

Het gebouw heeft een authentieke uitstraling door de gebruikte kleuren in de gevel in combinatie met de markiezenen de schuine kappen. De binnenafwerking bestaat uit duurzame materialen die in combinatie met de toegepaste sierornamenten zorgen voor de sjieke uitstraling.

Start verkoop 53 appartementen De Eilanden

09 maart 2016

Er worden in totaal 53 appartementen gerealiseerd, 8 appartementen zijn inclusief een garage. De appartementen op de begane grond hebben een garage grenzend aan de woning. De woningen op de 4e en 12e verdieping hebben een garage op de begane grond. De appartementen zijn in verschillende woningtypen onderverdeeld.

Alle appartementen hebben de beschikking over een balkon en/of terras. Het appartementengebouw heeft de beschikking over een eigen afgesloten parkeerterrein. De appartementen op de begane grond hebben een eigen toegang. De andere appartementen zijn via het centrale trappenhuis te bereiken. 

Alle appartementen beschikken over een grote woonkamer, grote slaapkamer, een badkamer en een bergruimte in de woning. Met uitzondering van het woningtype D beschikken de appartementen over een 2de slaapkamer. De appartementen op de verdiepingen hebben een extra berging op de begane grond of op de 1e verdieping.

Vanaf zaterdag 12 maart 2016 kunt u zich inschrijven voor de appartementen, u kunt hiervoor naar de Woonbeurs Vlaardingen van 10:00 tot 16:00 uur in de Grote Kerk in Vlaardingen. Wilt u meer informatie neem dan contact op met Makelaardij Thuis.                

Klik hier voor panorama view (QR-scan met besturingsprogramma Chrome) of gebruik de volgende links

Voorgevel: http://pano.autodesk.com/pano.html?url=jpgs/cbc23273-2e66-47c0-976e-125d6a2e7236 Achtergevel: http://pano.autodesk.com/pano.html?url=jpgs/1a68f0c3-a2ae-4ec3-be73-799ad40317e9

Nieuwbouw Koninklijke Auris bereikt hoogste punt!

09 september 2015

Met het plaatsen van de staalconstructie van de technische ruimte is het hoogste punt bereikt met de nieuwbouw. De montage van het prefab-casco is hiermee gereed en met de start van het gevelmetselwerk krijgt het gebouw zijn vorm en uitstraling. Helaas voor de voorbijgangers nog verborgen achter het steiger.

De ruwbouw is in volle gang en intussen is op alle verdiepingen de vloerverwarming aangebracht en zijn de (gevlinderde) druklagen gestort. Het dakniveau is ook al voorzien van dakbedekking en de eerste aluminium gevelkozijnen zijn ook geplaatst.

"De onthulling" van het gebouw met het afbreken van de metselsteiger is het volgende hoogtepunt op de planning waar we met z'n allen naar uit kijken.

Meer nieuws »
De Eilanden
De Eilanden
Lees meer »
Nieuwbouw Centraal Bureau en audiologisch centrum voor Stichting Koninklijke Auris Groep
Nieuwbouw Centraal Bureau en audiologisch centrum voor Stichting Koninklijke Auris Groep
Lees meer »
Herbestemmen Bernadette School te Naaldwijk
Herbestemmen Bernadette School te Naaldwijk
Lees meer »