Projectontwikkeling Bouw Renovatie en onderhoud

Nieuws

 

Ondertekening De Sterrekijker te Dordrecht

09 januari 2019

Op dinsdag 8 januari hebben de voorzitter College van bestuur stichting H3O de heer Jitze Ramaker en directeur van Van Zanten Bouw B.V. de heer Rene Hilarius de Engineer, Build and Maintain-overeenkomst getekend voor de nieuwbouw basisschool De Sterrekijker.

De voorbereidingen en uitwerking worden opgestart en de oplevering van de school wordt in april 2020 verwacht.

Heiwerk nieuwbouw Doggersbank Hoogvliet gestart!

01 november 2018

Start bouw Rembrandtkwartier Rijswijk

13 juli 2018

Eerste paal Leskipand Hoogstraat Vlaardingen

04 juli 2018

 

Op vrijdag 29 juni j.l. hebben wethouder Arnout Hoekstra (Bouwen en Wonen gemeente Vlaardingen) en directeur-bestuurder Marieke Kolsteeg (Waterweg Wonen) de eerste paal voor het nieuwe pand aan de Hoogstraat 204-206 geslagen. In opdracht van SKA Projectmanagement wordt het pand gebouwd op de locatie van het voormalig Leskipand. Op de begane grond komt circa 300m2 bedrijfs-/winkelruimte. Op de verdiepingen komen 11 sociale huurappartementen die Waterweg Wonen gaat verhuren.

Ver- Nieuwbouw Lidl Gouda

30 mei 2018

In opdracht van Lidl Nederland GmbH zijn wij gestart met de uitbreiding van de Lidl in Gouda. Het eerste deel van de fundering is inmiddels gestort. Als de uitbreiding gereed is gaan wij starten met de verbouwing van de bestaande winkel om de uitbreiding hierbij te betrekken. Na de verbouwing zal het vernieuwde filiaal ca. 2300 m2 met een parkeerdak van 1675 m2 zijn.

Opening boerderij Nooitgedacht te Vlaardingen

09 april 2018

Bewoners van woonboerderij Nooitgedacht in Vlaardingen openden vrijdag 30 maart hun vernieuwde woning. Iedere bewoner knipte zijn eigen lintje door. Nadat alle 14 lintjes waren doorgeknipt was de verbouwde boerderij officieel heropend.

1e paal nieuwbouw Rotterdam Offshore Group

14 februari 2018

Na een lange voorbereiding is op vrijdag 9 februari de eerste paal van ons project Rotterdam Offshore Group geslagen. Op maandag 12 februari is de feestpaal geslagen door de heer Douma de director investment van Indofin. De architect is Alsemgeest Design en Build uit Rotterdam en de constructeur is Bartels Ingenieursbureau B.V. uit Utrecht. De bouwtijd is ca. 8 maanden.

Klik hier voor meer foto's

De Sterrekijker te Dordrecht
De Sterrekijker te Dordrecht
Lees meer »
Doggersbank Hoogvliet
Doggersbank Hoogvliet
Lees meer »
Nieuwbouw Brede School Rembrandtkwartier Rijswijk
Nieuwbouw Brede School Rembrandtkwartier Rijswijk
Lees meer »