Beugsloepweg 11, 3133 KV Vlaardingen
Maandag - Vrijdag 08:00-17:00
010 434 3433

Over ons

van Zanten Bouw > Over ons

Onze missie

We denken én bouwen vanuit het credo en de gedachte ‘Let’s build happiness’. Dit betekent dat we woningen willen realiseren waar bewoners zich thuis voelen én gelukkig zijn. Ook onze eigen medewerkers willen we gelukkig zien: ruimte om te groeien en zich verder te kunnen ontwikkelen.

Onze inzet

Of het nu gaat om projectontwikkeling, turn-key projecten of renovatiewerken, u kunt er van op aan dat ons team zich volledig inzet om uw doelen te halen.
Samen bouwen wij ook graag aan úw toekomst.

Geschiedenis

Van Zanten Bouw is een krachtig familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1871. De start van ons bedrijf vond plaats met de opening van gelijknamige timmerwinkel in het centrum van Vlaardingen. In de lange periode daarna is ons bedrijf uitgegroeid naar een toonaangevende en innovatieve partner bij bouwprojecten in alle segmenten in de regio Groot Rijnmond en Haaglanden. De reden dat wij in ruim anderhalve eeuw uitgegroeid zijn tot een succesvol allround bouwbedrijf is een combinatie van een slagvaardige, flexibele organisatie en korte interne communicatielijnen. Een aanpak die naadloos aansluit bij de strategie van Janssen de Jong Groep, waar wij sinds 2021 onderdeel van uitmaken. We werken, daar waar nodig samen met onze collega’s van Janssen de Jong, aan projecten in woning-  en utiliteitsbouw. Vanuit het label OnderhoudPlus zijn wij actief op het gebied van renovatie, restauratie en onderhoud.

Kwaliteit

Van Zanten is sinds 1871 een innovatief en hoogwaardig bedrijf dat zich in verschillende sectoren van de bouw heeft gespecialiseerd. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. De gecombineerde kennis en ervaring in deze verschillende sectoren zorgen voor een stevige basis en een optimale dienstverlening aan onze klanten. Of het nu gaat om projectontwikkeling, turn-key projecten of renovatiewerken, u kunt er van op aan dat de voltallige organisatie zich voor het project inzet, van directieniveau tot aan de stukadoor. Samen bouwen wij ook graag aan úw toekomst.

Wij zijn voorzien van de volgende certificeringen:
ISO 9001
ISO 14001
VCA**
FSC®
PEFC

Vragen?

Een vraag over onze aanpak? Hoe we samen met onze partners het verschil hebben gemaakt bij een project? Of nieuwsgierig hoe het is om te werken bij Van Zanten? Neem dan contact met ons op!