20
sep

Nieuwe directeur Van Zanten Bouw

Met ingang van 1 september 2021 is Kees de Niet de nieuwe vestigingsdirecteur van Van Zanten Bouw, dat per 5 juli jl. deel uitmaakt van het cluster Wonen van de Janssen de Jong Groep.

Kees de Niet: “Ik kijk er enorm naar uit om samen te gaan bouwen aan een mooie toekomst voor Van Zanten. Een echt en hecht familiebedrijf, dat past me. De mooiste resultaten komen tot stand door samenwerking, als collega’s vanuit hun eigen expertise samen werken aan een uitdaging. Daar ligt mijn drive en dat is ook wat mij zo aanspreekt aan Van Zanten.”

Louis Camps, algemeen directeur Cluster Wonen Janssen de Jong Groep: “Van Zanten bestaat uit een team van gedreven vakmensen. De deskundigheid en drive van Kees vormen een waardevolle toevoeging aan dit team. Ik wens Kees veel succes en plezier in zijn nieuwe rol!“

Mike Van Zanten: “Met respect voor het verleden en een gezamenlijke blik op de toekomst mogen Kees en ik verder bouwen aan Van Zanten. Met eigentijdse visie en ruimte voor innovatie gaan we onze specialismen nog meer optimaliseren, waarbij Kees verantwoordelijk is voor nieuwbouw en ik voor onderhoud.”

Met de komst van Kees bouwt Van Zanten, vanuit de krachtige strategische samenwerking met Janssen de Jong Groep, verder aan een mooie toekomst en krijgt het dienstenpakket regionaal de aandacht die het verdient.

V.l.n.r. op hoofdfoto: Louis Camps, algemeen directeur Cluster Wonen Janssen de Jong Groep, Mike van Zanten, manager Van Zanten OnderhoudPlus en Kees de Niet, directeur Van Zanten Bouw.