Geplaatst op 17 januari 2023

Op 18 januari jl. hebben Janssen de Jong Projectontwikkeling, Driestar en aannemer Van Zanten Bouw de realisatieovereenkomst getekend voor project Livingstone Park in Gouda. Goed nieuws voor de kopers, want dit betekent dat de bouw van hun nieuwe woning in het tweede kwartaal van dit jaar van start gaat!

In totaal worden in dit project 59 woningen gerealiseerd, bestaande uit 21 rij- en hoekwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen, 10 vrijstaande woningen en een 3-laags appartementengebouw met 18 huurappartementen. De turnkey-overeenkomst voor de huurwoningen is eind vorig jaar ondertekend door woningcorporatie Mozaïek Wonen, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Driestar, net als de realisatieovereenkomst vanuit Levenssteen B.V. (Levenssteen B.V. is een samenwerking tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling en investeringsmaatschappij Driestar.)

Meerwaarde

Kees de Niet, directeur Van Zanten Bouw: “Fantastisch dat we samen met zusterbedrijf Janssen de Jong Projectontwikkeling 59 woningen met een bijzonder mooie architectuur (BBHD architecten) toe mogen voegen aan Gouda! Dit is ook de eerste samenwerking met Janssen de Jong Projectontwikkeling sinds Van Zanten Bouw onderdeel is geworden van JAJO.

Stefan Boere, regiomanager West Janssen de Jong Projectontwikkeling, vult aan: “Dit project is een mooi voorbeeld van de meerwaarde die de dochterondernemingen van JAJO bieden. Binnen JAJO zijn alle expertises aanwezig: JAJO ontwikkelt, bouwt, onderhoudt, herstelt en oogst. Zo heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling dit project ontwikkeld, is het voormalige verpleeghuis op deze locatie geoogst door New Horizon en nu worden de nieuwe woningen gebouwd door Van Zanten Bouw. We close the circle together!”

Groene wijk

In Livingstone Park is veel ruimte voor water en groen, wat in combinatie met de positionering van de woningen langs korte, informele ontsluitingsstraatjes zorgt voor een ontspannen, welhaast dorpse setting. En dat midden in een stad als Gouda, vlakbij alle stedelijke voorzieningen!

Interesse in een woning?

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Interesse in een woning? Schrijf je dan in via de projectwebsite of neem rechtstreeks contact op met Viavesta Makelaars. Op de projectwebsite kun je tevens het actuele aanbod bekijken.