Beugsloepweg 11, 3133 KV Vlaardingen
Maandag - Vrijdag 08:00-17:00
010 434 3433

Bouw

Van Zanten Bouw Vlaardingen is een veelzijdig bouwbedrijf dat in verschillende richtingen gespecialiseerd is. Niet alleen zijn wij actief in de nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, maar daarnaast beschikken wij over een brede ervaring in onderhoud en renovatiewerkzaamheden van woningen en bedrijven. Tenslotte wordt van Zanten Bouw ingeschakeld bij kwalitatief hoogstaande restauraties van historische panden. Door een goed gestructureerde organisatie zorgen wij voor een goed en overzichtelijk verloop van de bouw worden budgetten zorgvuldig bewaakt.

Van Zanten beschikt over een modern geoutilleerde machinale timmerfabriek waar in eigen huis bijzondere timmerwerken voor onze bouwprojecten kunnen worden gemaakt.

Onze jarenlange ervaring en de sterke structuur van de organisatie hebben tot gevolg gehad dat Van Zanten al jaren een erkend leerbedrijf is. In samenwerking met Bouwradius leiden wij jaarlijks tenminste 4 timmerlieden op. Samen met onze leermeesters zijn zij actief op onze leerling- bouwplaatsen. Inmiddels beschikken wij over zeven leermeesters die jaarlijks de nascholingscursus volgen om volledig ‘up-to-date’ te blijven.  

Heeft u een bouwproject dat u met ons wilt bespreken?